Simina de la „Puterea dragostei” a fost sunata de Culita Sterp! Ce i-a spus, Zanoaga si Jador au luat foc

Simina de la Puterea dragostei a primit un apel interesant din partea lui Culita Sterp. Ce i-a spus acesta iubitei lui Zanoaga.

Siminei i s-a propus sa joace intr-un videoclip. Culita Sterp a sunat-o pe iubita lui Alex Zanoaga sa ii propuna sa apara intr-un videoclip al unui artist care canta manele, dar Simina nici nu vrea sa se gandeasca.

„Nu sunt eu facuta sa apar intr-un videoclip de manele. Mi se pare ca sunt o cocalara”, a spus Simina in emisiunea de astazi.

„Uite ca ai fost cu un cocalar”, a ironizat-o Jador, iar Iancu, fratele lui Culita Sterp, a tinut sa explice cum au stat lucrurile.

loading...
„Frate-miu m-a sunat si mi-a zis sa aparem amandoi intr-un videoclip. Ca ne da 1000 de euro, sa aparem amandoi, sa ii impartim. Apoi m-a sunat si mi-a zis ca vrei 1000 de euro”, a spus Iancu.

„Uite, ca pentru bani te-ai duce. Nu vrei, te pup, pa, pa. Cu 1000 de euro te duceai”, i-a reprosat Jador, iar Simina i-a raspuns.

„Am vorbit cu fratele tau. Am zis ca daca eu nu accept, mai sunt si alte fete care ar putea aparea”, a mai spus Simina, iar Zanoaga i-a luat apararea iubitei sale, mai ales ca a demonstrat de multe ori ca este foarte gelos.

„Eu daca vreau sa fac ceva, fac”, a mai spus Simina.

„Astazi am fost intrebata daca vreau sa apar intr-un videoclip al unui cunoscut artist care canta manele. Dar nu este vorba despre fratele lui Iancu”, a explicat Simina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro