Simona Gherghe a devenit mama pentru a doua oara! Ce nume va primi micutul

Simona Gherghe a devenit mama pentru a doua oara, in urma cu putin timp,

Veste uriasa pentru una dintre cele mai indragite vedete de la noi! Simona Gherghe a devenit mama pentru a doua oara si este in culmea fericirii.

Prezentatoarea TV a adus pe lume un baietel perfect sanatos in azi-noapte, iar acum abia asteapta sa ii faca cunostinta fetitei Ana Georgia cu fratiorul sau.

Bebelusul Simonei Gherghe a primit nota 10 la nastere si a primit numele Vlad Ioan.

loading...
„Buna dimineata! S-a nascut Vlad Ioan, aseara, de Ziua Europei! A tipat tare, tare, asa ca a luat primul 10 din viata lui!” a spus Simona Gherghe, pentru spynews.ro.

Simona Gherghe a transmis un mesaj foarte frumos, chiar la doi ani de la cununia civila cu sotul ei, Razvan Sandulescu.

„Fix doi ani de atunci! Una dintre cele mai frumoase zile din vietile noastre, cu o tona de emotii si multe, multe zambete ?? eram in asteptarea Anei, care a si venit, de altfel, dupa trei saptamani de la acest moment. La multi ani, @razsandulescu ?”, a scris Simona Gherghe pe social media.

Cand revine Simona pe micul ecran
Sursele au dezvaluit in premiera ca Simona Gherghe a facut anuntul legat de televiziune! ”Noi ne gandeam ca se va intoarce rapid la munca, la o luna dupa ce va naste, insa nu va fi deloc asa! Ea a tinut sa spuna clar ca, de data aceasta, va intra din nou in platou show-ului abia din septembrie”, au spus persoane din formatul TV!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro