Tanarul care l-a pozat pe Razvan Ciobanu rupe tacerea.

Alexandru Zainea si Razvan Ciobanu se cunosteau de sase ani. Tanarul fotograf a explicat la Antena Stars, ca au realizat acele imagini pentru ca au vrut sa fie ceva spectaculos. Cei doi pregateau o expozitie.

„Ne stim de sase ani, cand eu mi-am facut un studio. El a venit intr-o noapte sa ia de la mine niste stendere si de acolo am inceput sa lucram. El m-a si descoperit ca si talent. Razvan m-a ajutat foarte mult cu tot ce inseamna industria modei. O sa-i multumec in fiecare moment.

Din punct de vedere al creatiei sunt lucruri foarte normale in domeniul artistic. Daca lucrurile nu sunt exagerate nu sunt luate in calcul. Urma sa terminam expozitia foto, filmase in urma cu o luna de zile interviul frumos cu Lorena Buhnici pentru ca voiam sa-i fac o surpriza”, a spsu Alexandru Zainea la Antena Stars.
loading...
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, in cursul noptii de 29 aprilie. Accidentul a avut loc intre Sacele si Navodari. Razvan Ciobanu a avut parte de clipe groaznice in timpul accidentului in care si-a pierdut viata. Dinamica accidentului, dupa urmele lasate la fata locului de masina de teren, arata ca designerul rula cu o viteza foarte mare. Masina a parcurs in afara partii carosabile aproape 1 kilometru, dupa care a reintrat pe drum si s-a oprit intr-un palc de copaci. Imaginile cu urmarile impactului sunt de-a dreptul infioratoare.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro