Ultima ora! Stefan Banica Jr. a devenit tatic! Lavinia Pirva a nascut in urma cu putin timp

Este fericire mare in familia lui Stefan Banica Jr. A devenit tatic!

Fericire mare in familia lui Stefan Banica Jr. Artistul este pe culmile bucuriei dupa ce a venit pe lume baietelul lui si al sotiei sale, Lavinia Pirva.

”Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul cel mai mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentru faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru toate mesajele frumoase”, este anuntul scris de Stefan Banica Jr. pe retelele de socializare.
loading...
Stefan Banica a facut anuntul despre sarcina Laviniei la ultimul concert de Craciun de anul trecut. Vestea i-a bucurat pe toti fanii celor doi.
„Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara”, a anuntat Stefan Banica faptul ca Lavinia Pirva este insarcinata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro