Zeynep din serialul „Pretul fericirii”, actrita de succes de la varsta de 15 ani!

Sevda Erginci este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Sevda Erginci s-a nascut in 1993, in Istanbul, intr-o familie instarita de intelectuali. Parintii sai i-au remarcat talentul actoricesc inca de cand era doar un copil si au indramat-o sa urmeze mai tarziu o cariera artistica. Sevda si-a fructificat pasiunea pentru teatru inca de cand era la liceu si avea doar 15 ani, cand a inceput sa joace in piese de teatru, mai intai in cadrul unor concursuri si apoi a ajuns sa fie distribuita chiar si in piese pe marile scene ale teatrelor din Istanbul.

Treptat, talentata Sevda a reusit sa isi castige notorietate si sa fie remarcata de marile case de productie, care nu au ezitat sa o distribuie in seriale de televiziune.

In 2012, Sevda Erginci a jucat in primul serial, „Koyu K?rm?z?” care i-a adus un succes rasunator si la scurt timp a fost cooptata si in serialul „Veda”.

loading...
Talentul ei a fost rapid remarcat, iar in anul 2013 a primit o nou propunere de a juca intr-un proiect important „Karagul”, un serial care a inregistrat un mare succes atat in Turcia, cat si in alte state. Au urmat apoi alte roluri in seriale: „Uzaklarda Arama”, in 2015, „Hayat Bazen Tatl?d?r”, in 2016, „Ver Elini Ask”, in 2017. In anul 2018, Sevda a acceptat sa joace in distributia serialului „Yasak Elma” („Pretul fericirii”), in rolul lui Zeynep, o tanara devotata carierei sale.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro