Andreea Mantea, anunt de ultim moment la Puterea Dragostei! Va fi eliminare fulger

Astazi are loc o eliminare fulger printre concurenti la Puterea Dragostei.

Andreea Mantea a facut un anunt important care ii implica pe toti concurentii de la Puterea Dragostei! Frumoasa prezentatoare TV a aruncat ”bomba” chiar in casa lor, instiintandu-i ca o persoana va fi eliminata astazi.

Andreea Mantea: ”Ai venit intr-o zi in care se vor intampla foarte multe in aceasta casa. Lucrurile merg prea departe. Si nu intr-un sens bun. Am inteles, s-au inchis ochii, de doua ori, de noua ori. Dar cand lucrurile pe care le faceti voi afecteaza aceasta emisiune de care ati ajuns sa va bateti joc in ultimul hal, a trebuit sa luam masuri. Tot reality-ul se intampla afara, probabil ca si din vina noastra. Nu stiti sa apreciati aceste privilegii pe care le aveti, v-ati batut joc de tot ce v-a oferit aceasta emisiune. Am inteles, sunteti tineri, vreti sa va traiti viata, dar stiati la ce v-ati inhamat. V-am rugat din tot sufletul meu sa nu va mai vedeti in afara emisiunii. Mai este foarte putin pana la Marea Finala. Cand te-ai intalnit cu Roxana si ati avut relatii intime?”
loading...
Bogdan Mocanu: ”Bianca a presupus ca s-a intamplat mai mult”
Roxana: ”Ia zi draga, de la cine ai auzit? In fiecare zi incerci sa ma imiti, sa faci ironii. Eram impreuna, dar unde s-a intamplat si cand? Eu am auzit discutii ca am mers la un hotel. Nu s-a intamplat nimic”
Andreea Mantea: ”Vreau sa stiu de ce ati venit aici, de ce ati venit aici ca sa traiti acest experiment. Vreti sa va vada lumea la televizor, de ce ai venit aici la Bernadette? De ce nu vrei sa respecti pana la capat? Eu nu va judec ca va vedeti cu baietii. Stiti bine ca nu aveti voie. Nu e nicio problema pentru ca vreau sa tai in carne vie. Diurna vostra pentru saptamana trecuta nu o veti mai primi. Raffa, Berna, Alex, Simina, Roxana, Iancu. Eram datoare sa va dau si voua o pedeapsa din trecut. Astazi o sa-mi iau la revedere de la unul dintre voi. Nimeni nu e protejat. Poate chiar si maine. Poate o sa decid eu, producatorii, voi sau telespectatorii cine va pleca astazi acasa”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro