Blestem in lumea telenovelelor! Actorii principali din ”Inima salbatica”, Edith Gonzalez si Eduardo Palomo, au murit in mod surprinzator

Edith Gonzalez si Eduardo Palomo, actorii principali din telenovela ”Inima salbatica” au incetat din viata atunci cand nimeni nu se astepta

Doliu in lumea telenovelor. Edith Gonzalez a incetat din viata la doar 54 de ani! Vedeta se lupta de o buna perioada de timp cu un cancer de col, care s-a extins si la ovare.

Acum doi ani insa, actrita parea ca poate lupta impotriva maladiei si intr-un video postat pe adresa de socializare povestea prin ce trece.

„Nu doar ca aveam cancer in stadiul patru, aveam si metastaze, cancerul era foarte agresiv si dificil. Toti medicii care mi-au vazut dosarul mi-au zis ca nu mai am mult de trait, dar ei nu stiu ca eu sunt Edith si nu ma las invinsa”, spunea actrita, care specifica si faptul ca tratamentul este foarte puternic si vomita de mai multe ori pe zi.

loading...
„Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care il iau este si mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurator, asa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis ca trebuie sa rezist. Am trecut de primul pas si rad. Am decis ca acest cancer nu ma va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis ca voi merge mai departe”, a mai spus Edith, demonstrand inca o data cat de puternica este ca persoana.

Din pacate, actrita avea sa piarda lupta cu acea maladie nenorocita! De ieri, actrita nu mai este in viata!

Daca Edith Gonzalez a murit de cancer, ei bine, acum, toti vorbesc despre un blestem care s-a abatut asupra telenovelei in care ea a cunoscut succesul, si anume…”Inima salbatica”! Partenerul actritei din serial a decedat si el in mod surprinzator in uma cu 16 ani. Eduardo Palomo a incetat din viata la varsta de 41 de ani, dupa ce a facut infarct. El lua cina alaturi de sotia sa si de niste prieteni, iar in momentul in care unul dintre acestia a facut o gluma, actorul a inceput sa rada puternic, lucru ce i-a provocat stopul cardio-respirator.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro