Carmen de la Salciua, prima reactie dupa ce fostul ei sot, Culita Sterp, a sarutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei

Culita Sterp a sarutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei. Ce a publicat Carmen de la Salciua, fosta lui sotie, imediat dupa.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format un cuplu timp de mai bine de trei ani si au fost sot si sotie un an. Toata lumea credea ca cei doi aveau relatia perfecta, mai ales ca aveau multe melodii scoase impreuna si cantau impreuna la petrecei, parand un cuplu demn de invidiat.

Din pacate, lucrurile intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp nu erau deloc asa cum pareau. Cei doi au incercat sa pasrteze aparentele pana in momentul in caer au luat o decizie, aceea de a se desparti. A trecut un an de la separarea celor doi, insa unii dintre fani inca mai spera la impacarea lui Culita Sterp si a lui Carmen de la Salciua, cei doi fiind considerati cel mai reusit cuplu din lumea muzicii de petrecere.

Culita Sterp a intrat in casa Puterea Dragostei dintr-o gluma, dar este posibil ca el sa ramana in continuare in emisiune drept concurent. Totul se datoreaza Simonei, o tanara concurenta care a reusit sa-l vrajeasca pe artist.

loading...
Carmen de la Salciua nu a mai facut de mult afirmatii legate de fostul ei sot. Dupa ce la televizor au aparut imagini cu el si Simona in tandreturi, artista a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie de la filmarile pentru cel mai recent videoclip al ei. In dreptul ei, a scris cateva versuri din piesa pe care o promoveaza acum. „Ia spune-i, soare/ Ce arde asa tare/ Cand vine focul dorului…” a scris Carmen de la Salciua pe pagina ei de Instagram.

In urma cu doar doua zile, la un an dupa ce s-a separat de fosta lui sotie, Culita Sterp i-a transmis acesteia un mesaj.

„Azi este un an, an in care s-au intamplat extrem de foarte muulte conflicte, cuvinte, (etc). Treaceau zile, nopti, luni, saptamani, chiar ani, trei ani, in care eu credeam ca esti a opta minune din intreaga lume, erau si momente in care mai ziceam ca se opreste timpul cand esti cu mine. Acum, azi am luat totul pe un alt drum si poate ca e mai bine asa”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook, pentru Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro