CAZ SOCANT IN VASLUI! STEFAN FRUNZA ESTE TATAL PROPRIILOR NEPOTI

Stefan Frunza, din localitatea Valea Grecului, judetul Vaslui, a socat pe toata lumea dupa ce s-a aflat ca a intretinut relatii cu fiica lui. In 2004 s-a aflat totul!

Barbatul a fost reclamat de sotie la politie si, ulterior condamnat. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca acesta intretinea raporturi cu fata lui inca din 2000. Fiica lui lui Stefan Frunza, care atunci avea 25 ani, avea doi copii, iar in urma analizelor AND s-a constat ca sunt facuti cu propriul ei tata.

Cei doi copii rezultati in urma relatiilor incestuoase au fost preluati de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui si dati in plasament unor asistenti maternali.

Stefan Frunza a fost condamnat pentru incest la patru ani de inchisoare cu executare. De asemenea, fiica lui a primit doi ani cu suspendare pentru ca a acceptat sa faca cu propriul tata, potrivit adevarul.ro.

loading...
Eliberat, barbatul a reluat relatiile cu propria fiica. A ajuns din nou dupa gratii dupa ce sotia l-a prins in flagrant. In timpul cercetarilor, s-a stabilit ca fiica lui era insarcinata cu cel de-al treilea copil, tatal fiind tot Stefan Frunza.Judecat pentru a doua oara pentru incest, a fost condamnat la o noua pedeapsa de patru ani de inchisoare, la care s-a adaugat un spor de aproape doi ani.Tatal incestuos a fost eliberat din inchisoare in 2011, dupa ce judecatorii vasluieni i-au contopit cele doua condamnari.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro