Ce a facut Carmen de la Salciua dupa ce Culita Sterp a intrat in casa Puterea Dragostei

Culita Sterp ar putea fi cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. Ce a facut Carmen de la Salciua dupa ce au aparut imaginile cu el.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua au format unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Din pacate, mariajul lor nu a durat prea mult si cei doi au divortat cu scandal. Si-au adus unul altuia acuzatii care mai de care mai grave si informatii din intimitatea lor au iesit la iveala si au ajuns pe primele pagini ale presei.

Razboiul dintre cei doi fosti soti pare sa se fi terminat si niciunul dintre ei nu a mai vorbit despre celalat sau despre mariajul lor. Ea s-a cuplat cu un barbat care ii fusese prieten si sprijin in timpul separarii de Culita, iar el si-a vazut de cariera muzicala fara a se afisa cu vreo alta femeie.
loading...
Culita Sterp a pasit in casa Puterea Dragostei si a descoperit ca unele dintre fetele de acolo au si facut o pasiune pentru el. Nici artistul nu a ramas indiferent la farmecele concurentelor si a pus deja ochii pe tanara Simona. Ipostazele in care cei doi au fosti surprinsi arata ca inrte ei exista chimie, iar artistul spune ca se gandeste sa ramana ca si concurent pentru a o cuceri pe fata care i-a atras atentia.
Desi este posibil ca la urechile lui Carmen de la Salciua sa fi ajuns si faptul ca fostul ei sot a pasit pragul casei Puterea Dragostei, frumoasa artista nu a avut nicio reactie. Ea a publicat o fotografie in care apare singura si a strans mii de aprecieri in doare cateva minute. Fanii, insa, au adus in discutie si celebra emisiune de la Kanal D. „Nu te duci si tu la Puterea Dragostei?”, a fost ea intrebata de un admirator.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro