Cine este politistul din Timis mort la datorie.

Un politist al Postului de Politie Recas, din judetul Timis, a fost impuscat mortal in misiune, in timp ce incerca sa opreasca masina in care s-ar fi aflat un barbat dat in urmarire internationala

„Din pacate, azi a mai cazut un coleg la datorie! De aceasta data impuscat in gat si piept, in plina strada, in com. Izvin, din jud. Timis! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a cazut secerat de gloantele trase de un urmarit international. Medicii au facut tot ce au putut pentru a-i salva viata politistului, dar inima acestuia a refuzat sa mai bata. Individul care a tras focurile de arma este cautat in continuare. Sa-ti fie tarana usoara, Cristi! End of watch 02.06.2019”, este anuntul trist de pe pagina de Facebook Politistii au umor.

Un politist din orasul Recas, judetul Timis, a fost impuscat in misiune pe un drum din zona localitatii Izvin, care apartine de Recas. Politistul se afla in trafic cu un coleg si impreuna au organizat un filtru pentru a opri o masina in care aveau informatii ca s-ar afla un barbat urmarit international.
Cand masina s-a apropiat, soferul, in loc sa opreasca, a accelerat, iar din autoturism a fost tras un foc de arma care l-a nimerit pe un agent.
loading...
Medicii de la ambulanta, sositi imediat la locul incidentului, l-au gasit pe politist in stop cardio – respirator si l-au resuscitat timp de mai multe minute. In final au constatat decesul barbatului de 43 de ani.
Colegii politistului decedat il cauta acum pe cel care a tras asupra barbatului.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro