Cine sunt favoritii saptamanii! Andreea Mantea a facut anuntul

Andreea Mantea a facut anuntul legat de favoritii saptamanii. Cine au fost cei mai votati concurenti de la Puterea Dragostei.

Andreea Mantea a anuntat cine sunt favoritii saptamanii la Puterea Dragostei. Din randul fetelor, cele mai votate au fost Bianca Comanici, Roxana Buzoiu si Simina Loica. Baietii pe care telespectatori ii prefera sunt Alexandru Bobicioiu, Bogdan Mocanu si Jador.

Favorita saptamanii la Puterea Dragostei este Simina. „Multumesc frumos, Siminasii si Jadorasii”, a spus ea razand. „Nu o mai votati. Urmatoarea fata pe care ar trebui sa o votati este una care nu se tine de mana si nu vorbeste prin mesaje cu baitetii de aici”, a spus Jador.

Favoritul saptamanii la Puterea Dragostei este Jador.

loading...
„Nu merg la date pentru ca nu am cu cine sa merg”, a spus Jador.

„Hai, nu-ti face rau. Daca nu alegi o fata, mergi cu Simina si Alex”, l-a indemnat Andreea Mantea.

„O aleg pe Berna, doar pentru ca nu am pe cine altcineva sa aleg”, a spus el, resemnat.Felul in care el a spus ca va merge cu ea la intalnire a deranjat-o extrem de tare pe Bernadette, care nu a vrut sa accepte invitatia.

Pentru ca nu a vrut sa aleaga o concurenta cu care sa-si petreaca timpul in Istanbul, Jador va merge la date cu Simina si Alex.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro