Cosmar pentru Jador! „Mi-au furat bagajul, ati innebunit?!

Jador a ramas fara bagaj. Valiza in care se aflau toate hainele lui s-a pierdut pe drumul din Romania catre Turcia. In vlogul lui, Jador de la Puterea dragostei a povestit ce a patit.

Jador si Hamude au fost pentru cateva zile in Romania. Cei doi concurenti de la Puterea dragostei s-au intors in tara pentru o scurta perioada, apoi au revenit in emisiunea care se filmeaza in Turcia. Bogdan Mocanu ar fi vrut sa mearga si el, dar se pare ca are o problema cu documentele si nu ar mai fi putut sa se intoarca la Istanbul.

„Bogdan Mocanu ramane in Turcia. Pentru ca a depasit numarul de zile de sedere in Turcia si, daca se intampla asa, trebuie sa platesti o amenda si apoi nu se mai poate intoarce. Si-ar fi dorit mult de tot sa vina cu mine. Am vrut sa-l filmez cand am plecat, ca sa vedeti ce fata avea, dar nu am mai filmat. Si eu aveam probleme, ca si eu stateam de mai mult timp aici. Dar am trecut cu bine, sper sa ma pot intoarce”, spunea Jador la plecarea din Istanbul.

Ajuns inapoi in Istanbul, Jador a aflat ca bagajul lui s-a pierdut. Degeaba a incercat sa-l recupereze, a primit doar o hartie si o promisiune ca bagajul lui va fi cautat si returnat, daca va fi gasit.

loading...
La intoarcerea in Turcia, Jador a avut parte de un soc. Concurentul de la Puterea dragostei a aflat cu stupoare ca bagajul lui s-a pierdut.

Hamude: Noi suntem in Istanbul, bagajul meu e aici, langa mine. Jador „lost bagaj”, nu exista bagaj.
Jador: Mi-a ciordelit cineva bagajul. Nu e problema, ca…Hamude: Ai bani multi
Jador: Nu e problema. Sa-l ia! Sa-l ia, dar aveam hainele mele preferate acolo si daca nu…
Hamude: Hainele de 60 de milioane despre care vorbea el mai devreme
Jador: Alea de 60 de milioane. Doua perechi de blugi si trei camasi, 60 de milioane.
Hamude: Hainele alea de 60 de milioane despre care vorbea erau in bagajul ala, pe care nu il gaseste. Dumnezeu e sus si vede tot!Jador: Revin cu detalii, sa vedem daca gasesc bagajul. Bai! E pe bune! Mi-au furat bagajul, ati innebunit?! In loc sa fur eu… Eu sunt negru aici, eu trebuie sa fur, nu voi pe mine!

Hamude: L-au lasat pe asta descult.
Jador: Aveam haine multe acolo. Bani nu aveam. Dam o tura pe aici. Iau si eu o geanta la intamplare. Ba, ce fericit sunt! Mi-am pierdut bagajul, sa-mi bag! Sunt nervos rau! Am primit o hartie in loc de bagaj. Am nervi mari, sunt suparat, nu am cu ce sa ma imbrac in emisiune. Sunt murdare toate. Si am si Gala! Cu ce ma imbrac eu in Gala?! E cea mai proasta zi, e clar! Cea mai proasta zi din viata mea! Sunt suparat rau! Aveam haine smechere acolo. Nou-noute, nu le purtasem niciodata!

Jador a ajuns in camera de hotel si i-a dat vestea proasta, despre bagaj, lui Mocanu. Bogdan Mocanu era convins ca totul este o farsa. „Bagajul cu hainele noastre”, i-a spus Jador. „Hainele tale nu erau la mine in bagaj?”, a completat el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro