Cum a aflat fiica lui Edith Gonzalez ca mama sa a murit.

Fiica celebrei actrite mexicane Edith Gonzalez se afla la colegiu atunci cand mama sa a fost deconectata de la aparate.

Actrita de telenovele Edith Gonzalez a incetat din viata joi, 13 iunie 2019. Acesta se afla in spital, unde a fost deconectata de la aparatele care o tineau in viata. Starea vedetei, care fusese diagnosticata cu cancer ovarian in urma cu trei ani, se agravase. Vedeta a murit la varsta de 54 de ani. Actrita avea o fiica, Constanza Creel Gonzalez, din relatia cu Santiago Creel.

Fiica vedetei se afla la colegiu in momentul in care mama sa s-a stins din viata, potrivit debate.com.mx. Conform aceleiasi surse, televiziunea nationala s-a abtinut sa difuzeze stirea despre decesul vedetei pana in momentul in care rudele familiei au ajuns la scoala unde invata Constanza. In postarile ei de pe Instagram legate de fiica sa, Edith Gonzales spunea:
loading...
„O fetita foarte buna, banda, cu o inima mare”. De altfel, actrita si-ar fi dorit sa poata sa-si aniverseze fata, care in data de 17 august implineste 15 ani, dupa cum i-a marturisit vanessei Claudio, una dintre prietenele sale.
„N-a apucat sa-i indeplineasca visul Constanzei. Voia sa-i aniverseze cei 15 ani, voia sa fie o petrecere mare, conform traditiei, la care toata lumea sa fie imbracata de gala”, a povestit Vanessa Claudio, noteaza eluniversal.com.mx. Edith Gonzales avea o relatie extrem de apropiata cu fiica ei. A avut grija ca adolescenta sa aiba legatura cu arta, luand cursuri de balet. Micuta a fost mereu alaturi de mama sa, in cele mai dificile momente. „Era doar o copila cand i s-a spus ca am cancer. Timp de trei saptamani a dormit la capul patului, langa mine, nu si-a abandonat mama”, spunea vedeta despre fiica ei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro