Fiica lui Teo Trandafir, surpriza in direct!

Fiica lui Teo Trandafir a venit in platoul emisiunii Teo Show pentru a-i face o surpriza vedetei de televiziune, de ziua ei.

Ieri a fost ziua de nastere a lui Teo Trandafir, iar colegii de la Kanal D i-au organizat astazi o petrecere-surpriza.

Astazi, emisiunea lui Teo Trandafir a fost o mare surpriza pentru indragita vedeta de televiziune. Au venit multi invitati, prieteni dragi, ca sa-i spuna La multi ani.

Feli, trupa Mandinga, Alex Velea, Mario Fresh, Lino Golden, Carmen Bruma, Stefan Stan sunt doar cateva nume grele care au venit in platou pentru a-i face urari sarbatoritei Teo Trandafir la o zi dupa ce a implinit 51 de ani.

loading...
A fost distractie si voie buna in platoul Teo Show. Invitatii i-au facut urari lui Teo Trandafir, s-a cantat si s-a dansat pe toate genurile de muzica, s-a ras mult si s-au povestit amintiri.

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a fost si ea pe lista persoanelor care si-au facut aparitia in platou. Teo era convinsa, insa, ca fiica sa este la scoala.

„Vai, cat esti de frumoasa! Am cel mai frumos copil din lume! Mama, ce frumoasa esti! Este desteapta, frumoasa, buna, plina de compasiune, un om care m-a inteles intotdeauna, cel mai bun prieten al meu, confidentul meu si singurul om de la care nu o sa scoateti vreodata vreun secret „, a spus Teo despre fiica sa, Maia.

„De la ce ora ai chiulit?” a vrut sa stie Teo Trandafir. „Nu am chiulit”, a raspuns Maia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro