Fiul lui Ion Tiriac a absolvit Universitatea din Chicago! Vezi cati bani a cheltuit miliardarul pe studiile de stiinte politice ale lui Karim!

Zilele trecute, fiul lui Ion Tiriac a absolvit Universitatea din Chicago.

Recent, fiul lui Ion Tiriac a absolvit Universitatea din Chicago. Miliardarul are doi copii, pe Karim si Ioana, cu Sophie Ayad, o jurnalista de origine egipteana. Daca Ioana studiaza, din toamna trecuta, jurnalismul la Miami, Karim tocmai a absolvit Facultatea de stiinte politice a Universitatii din Chicago.

La eveniment au participat parintii sai, dar si Ioana. „Sunt foarte apropiata de fiul meu, si asta e si pentru ca eram foarte tanara cand l-am nascut. Comunicam in permanenta si il iubesc din toata inima. E o fire independenta si un adevarat luptator. Fara nicio indoiala, Karim este un lider adevarat, care seamana cel mai mult cu tatal lui”, spunea Sophie Ayad intr-un interviu.
loading...
Nu mai e un secret ca fiul lui Ion Tiriac a absolvit Universitatea din Chicago. Karim a studiat 4 ani la aceasta institutie. Pe site-ul oficiale al acesteia, taxele scolare sunt de aproximativ 50.000 de dolari pe an, la care se mai adauga alti 30.000 de dolari pentru diverse cheltuieli. Astfel, Tiriac a cheltuit cate 80.000 de dolari pe an, iar in total a achitat aproximativ 320.000 de dolari pentru studiile lui Karim.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro