Florin Salam construieste un cartier de blocuri!

Florin Salam joaca tare pe piata imobiliara. Familia manelistului participa la ridicarea unui cartier rezidential in sectorul 6 care va adaposti 3.000 familii dispuse in 16 blocuri, Practic, un mic oras.

Florin Salam investeste cateva milioane de euro intr-un mic orasel situat in vestul Bucurestiului, aproape de linia de centura. Proiectul se desfasoara pe 14.000 mp in apropierea Bulevardului Timisoara, iar proprietarul din acte este Catalin, ginerele manelistului. Sotul lui Betty, fiica cea mare a lui Salam, a achizitionat in nume propriu terenul inca din 2017 si a inceput demersurile pentru inceperea constructiei. In acest moment, o parte dintre blocuri sunt deja terminate, iar anul trecut Catalin a solicitat autorizatii pentru alte doua imobile de 8 etaje. 16 blocuri si 3.000 de apartamente va adaposti cartierul la final.

Conform unor surse, Florin Salam se implica activ financiar in acest proiect de care insa se ocupa ginerele sau. In afara de cantaret exista insa mai multi investitori care asigura siguranta financiara a cartierului rezidential. De altfel, acesta se anunta unul de succes, tinand cont ca targetul este unul din patura de mijloc. Preturile apartamentelor variaza intre 45 si 60.000 euro in functie de suprafata si numarul de camere.
loading...
Florin Salam nu este insa la prima investitie imobiliara. El detine mai multe apartamente in Capitala pe care le-a cumparat de-a lungul timpului si pe care fie le inchiriaza fie le pastreaza pentru a fi vandute mai tarziu. Pe de alta parte, Florin salam a vorbit de mai multe ori despre o posibila iesire din lumea muzicii, insa pana acum aceasta nu s-a produs decat temporar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro