Florin Salam, prima reactie dupa pozele de la metrou

Florin Salam a avut o prima reactie dupa aparitia imaginilor din metrou.

A fost mare nebunie dupa ce s-a publicat imagini cu Florin Salam mergand cu metroul. Regele manelelor a comentat pentru prima oara imaginile, aratandu-se deranjat de comentariile care faceau referire la starea lui si speculau ca ar fi fost sub influenta substentelor halucinogene.

”Tin sa va anunta ca nu-i rusine sa mergi cu metroul. Eram putin ”piscat” si am zis sa iau metroul, asta nu inseamna ca eram drogat, asa cum se scrie prin presa si pe retelele de socializare. Va iubesc, fanii mei…Dar copilul ala nu a filmat cand faceau toti poze cu mine si m-a prins in postura aia, sper ca ai facut bani. Doamne ajuta. Va rog, toti fanii mei, sa distribuiti”, a scris Florin Salam pe un cont de socializare.

Si Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, a comentat ieri, imaginile care au starnit rumoare printre fanii manelistului.

loading...
„Florin se grabea sa ajunga acasa, la noi, la mine si la copiii nostri. Nu este bolnav, este sanatos, era doar obosit. Se mai intampla sa fie si el obosit, mai ales cand se intoarce din strainatate, atunci cand canta mult. Initial chiar m-am speriat cand am auzit de imaginile acelea, dar stiu ca este bine, mai ales ca am vorbit despre asta cu el”, a declarart Roxana Dobre

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro