Imagini inedite din Casa Puterea Dragostei cu Jador, Bogdan Mocanu, Rafaelo si Culita Sterp! Au cantat impreuna

Imagini inedite din Casa Puterea Dragostei. Jador, Bogdan, Rafaelo si Culita Sterp s-au filmat in timp ce cantau impreuna.

Sa vezi si sa nu crezi! Culita Sterp a cantat alaturi de baietii din Casa Puterea Dragostei. Mai mult decat atat, Rafaelo a mentinut un ritm cu tarabanele, iar Jador a fost primul care a dat startul melodiei. Apoi Bogdan Mocanu si, in final, fratele concurentului Iancu Sterp, Culita.

Culita Sterp este unul dintre cei mai apreciati artisti de muzica de petrecere de la noi. Profitand de faptul ca va filma niste videoclipuri pentru melodiile lui chiar in Turcia, el l-a vizitat si pe fratele lui mai mic, Iancu, caer este concurent la emisiunea Puterea Dragostei. Cu aceasta ocazie, el a ajuns sa-i cunoasca si pe ceilalti baieti din casa, dar si pe fete.
loading...
Artistul a avut ocazia sa o cunoasca si pe Roxana si pare sa se fi distrat de minune in compania ei si chiar sa-si permita sa glumeasca. Cantaretul a suprins chiar momentul in care ea statea aplecata si a filmat-o asa. El a publicat pe pagina lui de Intagram un videoclip in care ea apare cautand de zor in niste bagaje asezate pe jos.
„Roxana Buzoiu si-a pierdut ochelarii! Cine o ajuta?”, a scris el in dreptul imaginilor, desi ea avea o pereche de ochelari de soare la ochi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro