Inca un concurent a fost eliminat! Dezvaluiri incendiare

Promo: Emisiunea de luni va fi una plina de dezvaluiri si suspans. Inca un concurent de la Puterea Dragostei a fost eliminat si va pleca acasa.

Editia de luni, 24 iunie, a emisiunii Puterea Dragostei va fi una plina de dezvaluiri incendiare facute chiar de Andreea Mantea si de concurenti. Mai mult, vor curge din nou lacrimi in randul concurentilor pentru ca unul dintre ei va pleca acasa.

Roxana si Bogdan Mocanu au ajuns din nou sa fie in centrul discutiilor la Puterea Dragostei. Se pare ca cei doi fosti iubiti s-ar fi intalnit in timp ce erau in Romania, in vacanta de Paste.

„Cand te-ai intalnit tu cu Roxana si ati avut relatii intime?”, a intrebat Andreea Mantea.

„L-am dus acasa la mine”, a recunoscut la un moment dat concurenta.

„Ai spus ca s-a intamplat si la o zi dupa ea a plecat la altul”, a spus Andreea Mantea, incercand sa clarifice situatia.

loading...
„Daca asa am zis, asa am zis”, a spus si Bogdan Mocanu.„Berna, cum a fost cu Rafa ieri?”, a intrebat-o Andreea Mantea direct.

„Ne-am plimbat”, a raspuns blondina.

„Pe pod”, a completat Rafaelo.

Andreea Mantea a luat foc dupa ce a aflat ca doi concurenti au incalcat din nou regulamentul si s-au intalnit in afara filmarilor.

„De ce ati venit aici? Vreau sa stiu de ce ai venit aici, Berna. L-ai luat pe Bobicioiu si te-ai dus in parc, noaptea, l-ai luat pe Rafa acum. Pe cine vrei sa mai iei? Ai vrut sa-l iei pe Jador”, a spus prezentatoarea, vizibil deranajata de faptul ca Berna nu respecta regulile.

„Nimeni nu este protejat. Vreau sa imi iau la revedere de la cineva astazi si poate si maine, si poate si poimaine!”, i-a anuntat Andreea Mantea pe concurenti.

„Urmeaza sa ne luam la revedere de la unul dintre voi. Numele lui este…”, a spus Andreea Mantea. Alex Zanoaga a fost vizibil afectat de vestea primita.

In secventele difuzate, printre concurentii de la Puterea Dragostei apare si Deea, una dintre fostele concurente.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro