Ion Surdu, castigatorul Exatlon sezon 3, reintoarcere emotionanta pe meleagurile copilariei

Dupa uimitoarea experienta traito la Exatlon Romania, sezonul 3, Ion Surdu s-a intors acasa, in satul natal.

Cu emotii incredibile si cu nerabdarea de a-si revedea meleagurile copilariei, castigatorul Extalon sezon 3, Ion Surdu a reveni in locul care ii este cel mai drag sufletului sau, in satul Serpeni, Anenii Noi, Republica Moldova.

Familia, prietenii si fanii care i-au urmarit evolutia in Exatlon l-au primit asa cum se cuvenea, ca pe un adevarat campion! Ion Surdu a fost, spre surpinderea lui, asteptat in Serpeni de zeci de oameni mandri de el, de admiratori de toate varstele si a avut parte de o atmosfera uluitoare.

Ion Surdu si Andreea Arsine sunt castigatorii Exatlon sezon 3! Cei doi s-au intors acasa cu un trofeu Exatlon Romania si 50.000 de euro, fiecare.

loading...
‘‘O sa incep si eu cu inceputul, cu prima zi aici. De fapt, cum am plecat eu din Romania la Exatlon. Am venit increzator in mine si in puterile mele. In schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu si nici macar nu am reusit sa dau. Si pe primul traseu am intrat o singura data si am intrat cu Gabriel si nici macar nu m-a lasat sa pun mana pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am incercat sa evoluez treptat”, a declarat Ion Surdu la scurt timp dupa reintorcerea in tara, legat de experienta Extalon.

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la varsta de 16 ani, Ion Surdu a inceput activitatea in sport cu fotbalul, evoluand in divizia nationala iar mai apoi in liga 3-a.

Pe langa fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet si handbal, dar pasiunea lui in prezent este cusca de MMA. Desi s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar inceputul a fost unul mai dificil, este campion national si european la MMA, campion national de Kempo si a reusit sa obtina si centura de la Supreme Night Fight, competitie ce se organizeaza la Cluj.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro