Jador, atacat dur de Raluca la Puterea dragostei!

La iesirea din casa Puterea dragostei, Raluca a tinut sa isi spuna punctul de vedere in privinta lui Jador!

Raluca Munte a parasit casa Puterea dragostei in urma cu doua saptamani, insa, la plecare, a decis sa spuna tot ce crede despre anumiti concurenti din show si despre sentimentele lor… „declarate”.

Unul dintre personajele luate in colimator de Raluca a fost nimeni altul decat Jador, despre care a spus ca este un tip interesat doar de propria imagine. „Tot ce face el este doar pentru show, nimic altceva”, a spus tanara.
loading...
Fosta concurenta nu s-a oprit doar la aceasta afirmatie, si, in premiera pentru WOWbiz.ro, Raluca de la Puterea dragostei a pus tunurile pe Jador, pe care l-a acuzat ca este fals si nu iubeste pe nimeni. „El vrea sa para la televizor omul ala care sufera, care tine la Simina, care, vezi Doamne, nu a mai fost cu ea fiindca a fost ranit si tradat. Insa, nu este deloc asa, i-am spus-o si in fata, i-o spun si aici, din punctul meu de vedere, tot ce face el, este doar sa impresioneze publicul, sa isi faca un nume si publicitate in lumea artistica. In concluzie, chestia asta ca o iubeste pe Simina este o mare vrajeala! El sufera de celebritate”, a conchis Raluca

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro