Jador, marturisiri emotionante la Puterea Dragostei. A vorbit despre familie

Jador a povestit lui Bernadett despre familia sa. Marturisiri emotionante la Puterea Dragostei!

Jador s-a retras in gradina cu Bernadett, acolo unde concurentul de la Puterea Dragostei i-a povestit despre familia sa. Intregul moment a fost foarte emotionant.

Jador: ”M-am dus, am stat flamand. N-aveam bani sa mananc. Era mama bolnava, stii. A iesit tata din spital, la o saptamana a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operatie si acum ii trebuia mamei bani. Daduse tata ce avea, in fine. Si la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia sa am grija de fratii mei, ma duceam acasa si le faceam de mancare la astia mici. Frate-miu facea figuri, nu stiam cum sa ma comport, comenta ca nu era buna mancarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit sa plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam sa-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemancat. Eram la studio si m-a intrebat Vali Vijelie ”Ia zi, ai bani?”. Dupa ce am plecat de la studiu, m-a dus acasa cu masina si m-a intrebat si i-am spus ca da. Vali l-a lasat pe unchi-meu. Atunci am stat si in stres, eram si in examen, a fost cea mai naspa perioada din viata mea. Bine ca pe tata nu l-am vazut, ca el era in Germania, doar vorbeam la telefon. Dar pe mama cand am vazut-o…si de atunci am inceput singur prin straini, am fost inselat de oameni, au vrut sa traga bani dupa mine, acum incearca si acum”
loading...
Bernadett: ”Toata lumea e dupa bani, crede-ma. Dupa faima si bani”
Jador: ”Crede-ma, toata lumea avea la scoala bani, eram si la liceu, toata lumea avea 10, 20 de lei, iar eu 5. Era bine ca aveam ca sa mananc, eram acasa, la familia mea, era totul bine, dar nu eram la fel ca toti ceilalti. Partea asta m-a si ambitionat ca sa fiu peste. Mi-era frica tare de saracie”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro