Jador si Bogdan Mocanu, spectacol cu un artist extrem de cunoscut! Ce le-a spus Mocanu fanilor

Jador si Bogdan Mocanu au facut spectacol la un concert in strainatate.

Dupa ce i-au speriat pe fani cu filmuletul in care anunta ca avionul in care se aflau s-a prabusit, Jador si Bogdan Mocanu au facut spectacol alaturi de Desanto in Germania.

Daca despre Jador stia lumea ca are voce, putini fani ai emisiunii „Puterea dragostei” stiu ca si Bogdan este incantat de acest gen muzical, iar prietenul sau il ia peste tot acum la concerte in Europa.

Iar Mocanu se bucura din plin de aceasta oportunitate, mai ales ca are si el o multime de fani datorita emisiunii „Puterea dragostei”. Fanele sale i-au aclamat numele minute in sir, iar fostul iubit al Roxanei le-a promis un spectacol pe cinste.

loading...
Zilele trecute, s-a aflat si cati bani castiga Jador in cateva zile.

Cu sute de mii de urmaritori pe retelele de socializare si zeci de milioane de vizualizari pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe banda rulanta atat in tara cat si in Diaspora.

Weekend-ul acesta, de exemplu, cantaretul si Bogdan Mocanu au spectacole in Frankfurt, Zurich si Stuttgart, iar cluburile unde vor tine reprezentatiile se anunta arhipline la evenimente.

Iar daca va intrebati cat castiga Jador, sa stiti ca am aflat si asta…Pentru un program de o ora si jumatate, cu formatia, tanarul de 25 de ani percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, suma din care ramane cu mai bine de jumatate dupa ce plateste instrumentistii. Doar luna aceasta, solistul a avut mai bine de 12 spectacole, asa ca, faceti dumneavoastra socoteala…

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro