Jador si Simina, fata in fata cu filmuletul despre povestea lor de iubire

Jador si Simina, fata in fata cu filmuletul despre povestea lor de iubire. Cum au reactionat cei doi concurenti.

Un videoclip in care sunt protagonisti Jador si Simina a trezit multe sentimente in sufletul celor doi.

„Ce faci, Jador, plangi?, l-au intrebat colegii de competitie, care l-au vazut pe Jador cu ochii aproape in lacrimi. In tot acest timp, Simina a fredonat piesa care se auzea pe fundalul filmuletului in care ei erau protagonisti.

„In clipul acesta erau mai multe imagini cu Jador. Daca era unul cu mine si cu Alex, erau mult mai multe momente frumoase.
„Oamenii ma injura. Ce inspira, ca eu il plac sau ca nu il plac? De ce unii oameni spun sa fim impreuna si unii sa nu? Daca aveam motive sa il astept, da. Trebuie sa inteleaga ca mi s-a intamplat ceva de nu am mai vrut. Da, mi-era dor de el ca prieten, ca nu mi-a facut nimic. Dar nu il mai suport. Niciodata nu mi s-a intamplat sa ma faca un baiat asa pe creier”, a fost prima reactie a Siminei, cu referire la Jador.„Am ales sa fiu transparent si asa sunt. Nu s-a consumat. Eu am ales. E Alex aici si s-ar simti prost. Intr-adevar, nu s-a consumat. Foarte frumos ca si-a gasit pe cineva. Te intalnesti peste 20 de ani cu o colega de liceu pe care ai placut-o si iti petreci seara cu ea la balul bobocilor. Probabil ca asa se va intampla cu noi. O relatie eu cu ea nu o sa am. Voiam foarte mult sa ne vedem. Cand am venit, nu mai era acea dorinta. In doua- trei zile s-a schimbat totul”, i-a spus Jador Andreei Mantea.

loading...
Ce spune Alex Zanoaga despre relatia cu Simina
„Mi-a placut ca e sincera, caracterul ei. Mi-a placut totul. S-a acumulat mult stres. Cand am fost acasa, in alea patru zile nu ne-am certat deloc, iar intr-o saptamana…”, a dezvaluit si Alex Zanoaga despre relatia lor.
„Ea evita sa ma bage in seama. E normal. Cred ca daca ar incerca sa se imprieteneasca cu mine, cred ca ar fi mult mai ok pentru ei, pentru relatia lor. Va ramane o fata speciala, de care m-am indragostit la prima vedere”, a mai spus Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro