Kamara, despre Simina de la Puterea Dragostei!

Kamara a spus adevarul despre relatia pe care a avut-o cu Simina de la Puterea Dragostei.

Simina a avut dreptate, cand a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Kamara. Desi, Thalida a fost concurenta de la Puterea Dragostei care a marturisit ca a avut o relatie cu Kamara, se pare ca nu este singura tanara din show care a picat in mrejele cantaretului.

Kamara a dat de inteles, recent, ca nu a avut nicio relatie nici cu Thalida, nici cu Simina, insa amanuntele pe care le-a dat au aratat altceva! Kamara a povestit ca a intalnit-o pe Simina, anul trceut, intr-un club din Timisoara, orasul de unde este bruneta.

”Ne-am intalnit intr-un club din Timisoara. Ne-am sarutat. Era mai plinuta atunci si nu avea incredere in ea, eu i-am spus sa nu gandeasca asa…Ea a plecat din clubul respectiv si s-a dus intr-altul de manele. M-a chemat acolo, dar nu am stat mult si am plecat. Am vorbit vreo doua luni cu ea prin mesaje. Mi-a placut de ea, era chiar inainte ca eu sa intru intr-un show tv”, a marturisit Kamara.

loading...
Simina de la Puterea Dragostei il cunostea si pe Culita Sterp, fratele lui Iancu. ”Il cunosc de vreo trei ani, dinaninte sa cante. Ne-am sarutat de cateva ori. Nu am fost iubita lui”, a povestit Simina de la Puterea Dragostei inainte ca interpretul de muzica de petrecere sa intre in show. Apoi, Culita Sterp a confirmat relatia si a povestit ca au vorbot mult, si-au dat numeroase mesaje.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro