Madalin Ionescu, despre fiul sau!

Madalin Ionescu este casatorit cu Cristina Siscanu din 2011 si au impreuna o fetita, pe nume Petra, in varsta de 2 ani. Fostul prezentator de televiziune a mai punctat inainte un mariaj de 14 ani cu Mihaela, de profesie PR, in urma caruia au rezultat doi copii, Stefania, in varsta de 22 ani, si Filip de 16 ani.

Madalin Ionescu a facut dezvaluiri despre boala de care sufera fiul sau, Filip, si pe care a dezvoltat-o in urma unui vaccin: „Filip a avut o nesansa, a fost un caz special.

Cu el am facut mari eforturi, desi cand ai un copil care trece printr-o drama, nu poti spune ca ai facut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Cand ai neuronii prajiti, ce sa mai faci? Filip s-a nascut perfect sanatos, normal, dar a luat virusul varicelei la varsta de doua luni, iar vaccinul nu exista la noi… In Romania nu era, nici medicii nu erau suficient de informati… Acum, fizic vorbind, el are inca foarte multe din abilitatile unui om normal. Dar mi-e foarte greu sa-mi imaginez ca va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginatie incredibila! Deseneaza inimaginabil, fotografiaza, scrie, a ajuns sa descarce programe de pe internet inainte sa stie sa citeasca. Are o memorie vizuala excelenta. Neputand sa vorbeasca, a trebuit sa-si dezvolte alte abilitati”, – a declarat Madalin Ionescu intr-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.
loading...
Cristina Siscanu a devenit mama vitrega pentru cei doi copii din prima casnicie a sotului sau, mai ales ca acestia au ramas in custodia tatalui: „In mod normal, vaccinul asta se face la varsta de doi ani, doar ca, atunci cand a fost Madalin in Germania, medicii i-au spus ca ar fi trebuit sa ii fie administrat lui Filip imediat dupa infectare…”, – a afirmat Cristina Siscanu, care a facut de curand niste marturisiri socante despre atitudinea pe care fosta sotie a lui Madalin Ionescu o are fata de propriii copii.
Madalin Ionescu este rezervat in privinta recuperarii totale a baiatului sau, Filip: „Eu imi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectati, are limba pe jumatate paralizata”, – a spus Madalin Ionescu, iar Cristina Siscanu l-a completat: „Noi acum incercam sa ne dam seama cam ce activitate ar putea avea ca sa poata obtina un venit, o colaborare. Cand l-am intrebat ce vrea sa se faca, mi-a spus ca i-ar placea sa prezinte meteo, pentru ca de mic e foarte pasionat de harti”.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro