Marturii uluitoare despre Liviu Dragnea! Fostul sef al PSD a cedat in inchisoare

Liviu Dragnea ar fi cedat in inchisoare. Fostul sef PSD ar fi ajuns sa strige numele Irinei si al soferului sau in detentie, potrivit unei surse citate de Cancan.

“Este cu moralul la pamant, inca nu-i vine sa creada ca a ajuns la inchisoare. Este intr-o stare foarte proasta, este trist si pare pierdut.

A ajuns chiar sa strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar si pe al soferului. In fond, persoanele care erau tot timpul alaturi de el cand se afla in libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detentie”, a declarat o sursa citata de Cancan.
loading...
La Rahova, Liviu Dragnea ar fi pazit non-stop de gardieni, dupa ce autoritatile ar fi stabilit ca fostul presedinte al Senatului este o persoana vulnerabila in spatele gratiilor.
“ANP (Administratia Nationala a Penitenciarelor, n.r.) vrea sa evite o tragedie, motiv pentru care gardienii ii acorda o atentie speciala. Nu-l scapa nicio clipa din ochi, in asa fel incat sa evite o eventuala tragedie. Au o grija aparte de el, au primit directiva clara”, mai sustine sursa respectiva.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro