Medicii, vesti cumplite despre starea lui Mihai Constantinescu

Ce spun cadrele medicale despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu.

La aproape o luna de la internarea lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea de sanatate a artistului.

Medicii care au grija de celebrul artist sunt rezervati in privinta starii de sanatate a acestuia, mai ales ca nu a evoluat in ultimele zile in nicun fel.

„E in stare grava, la fel de rea, inteleg ca vegetativa. Inca e tinut pe aparate. (…) E stationar acum, starea sa nu a evoluat nici in bine, nici in rau”, spun sursele medicale despre pacientul internat in continuare la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala, unde se afla inca de pe data de 17 mai.

loading...
Alaturi ii sunt permanent sotia, Simina Secrier, precum si fosta sotie, Mihaela Constantinescu. Cele doua sunt extrem de apropiate si se sustin una pe cealalta in aceasta incercare grea.

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este in continuare una critica, iar informatiile cu privire la evolutia artistului de 73 de ani care apar in presa sunt contradictorii.

Mai exact, in presa au aparut informatii cu privire la un al treilea stop cardio-respirator suferit de Mihai Constantinescu suferit in timp ce se afla internat la Spitalul Floreasca.

„Nu pot sa dau prea multe detalii despre starea lui Mihai Constantinescu”, spune Simona Secrier. Cu toate acestea, sotia lui Mihai Constantinescu a recunoscut ca are toate motivele sa ramana optimista in aceasta perioada, mai ales ca artistul este ingrijit exemplar.
„Se vede deja o mica imbunatatire, speram la mai mult”, ne-a mai spus, in exclusivitate, Simona Secrier. De altfel, de-a lungul celor mai bine de trei saptamani de cand este inteernat, sotia lui Mihai Constantinescu este nelipsita de la capataiul artistului, pandind cel mai mic semn si rugandu-se pentru insanatosirea cantaretului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro