MONICA FACE AMOR IN FIECARE SEARA CU FIUL EI

Relatia de dragoste intre o mama si copilul ei a facut inconjurul lumii, pentru ca acestia nu vor sa renunte nici macar dupa ce vor ajunge la inchisoare!

O femeie de origine hispanica din statul american New Mexico, Monica Mares, in varsta de 36 de ani, si fiul sau, Caleb Peterson, pot sta 18 luni la inchisoare daca vor fi gasiti vinovati de incest. Insa mama si fiul au jurat ca vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relatie si cer oamenilor sa ii sustina. Oamenii si-au deschis sufletul in fata jurnalistilor de la Daily Mail si sustin ca fac parte dintr-o anume minoritate, GSA, membrii sai practicand relatiile dintre rudele apropiate.

”Este dragostea vietii mele si nu il pot pierde. Copiii mei il iubesc, toata familia il place. Nimic nu poate interveni intre noi, nici macar inchsioarea. Trebuie sa fiu cu el. Cand vom iesi din inchisoare, daca vom fi condamnati, ne vom muta intr-un stat care permite astfel de relatii”, a declarat femeia. Cu toate acestea, incestul este condamnat in toate cele 50 de state, insa pedeapsa difera de la stat la stat. Femeia spune ca ar fi dispusa sa renunte la dreptul de a-si vedea ceilalti copii, daca ar trebui sa aleaga intre ei si Caleb.
loading...
Povestea lor este insa cel putin interesanta. Monica Mares avea doar 16 ani atunci cand l-a nascut pe Peterson, pe care l-a dat spre adoptie. L-a vazut prima data dupa 18 ani, atunci cand l-a luat de la parintii adoptivi din Texas si l-a adus la ea acasa, dupa ce au reluat legatura pe Facebook. Baiatul se numea acum Caleb, si la scurt timp, atractia lor a devenit trupeasca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro