Raluca si Ricardo s-au certat in vacanta in Grecia!

Raluca si Ricardo de la Puterea Dragostei au plecat impreuna in Grecia. Acolo a aparut si prima cearta dupa ce au parasit emisiunea care i-a facut celebri.

Raluca si Ricardo de la Puterea Dragostei au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din emisiune. Cu toate ca au parasit competitia, cei doi indragostiti se bucura in continuare de sustinerea telespectatorilor care au fost alaturi de ei in toate etapele relatiei lor, inca de la intrarea lui in casa. Tinerii formeaza, intr-adevar, un cuplu superb si au reusit sa cucereasca sute de mii de fani.

Ricardo a decis, insa, sa-si urmeze visul de a pleca in America. Desi Raluca si-ar fi dorit ca iubitul ei sa ramana alaturi de ea, a acceptat situatia si va astepta intoarcerea lui in Romania. Ea le-a cerut celorlalti concurenti sa o voteze in gala si a fost si ea eliminiata, bucurandu-se sa petreaca timpul cu Ricardo inainte de plecarea lui in Statele Unite ale Americii.
loading...
Raluca si Ricardo de la Puterea Dragostei au fost in vacanta in Grecia pentru a profita de timpul pe care il mai au impreuna. Tot atunci se pare ca a aparut si prima cearta intre cei doi membri ai cuplului. Totul ar fi pornit, se pare, de la faptul ca fostul concurent nu ar fi publicat fotografii cu iubita lui pe pagina lui de Instagram.
Ricardo s-a conformat numaidecat. A publicat o fotografie in care apare alaturi de iubita lui si a dat-o de gol in descriere. „Cand iubita ta e suparata ca nu postezi poze cu ea?? Te iubesc, bubu!?”, a scris el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro