S-a dat startul sezonului de petreceri, in decoruri de poveste

Dupa o lunga cariera in televiziune, Anamaria Ionescu, impreuna cu partenera sa, Mihaela Preda, au lansat in cadrul unui eveniment inedit, desfasurat intr-o locatie deosebita, un brand de design, concept si organizare de evenimente.

Ideea acestui brand s-a nascut in primavara acestui an, dupa ce Mihaela si Anamaria si-au descoperit o pasiune comuna, cea a designului de eveniment, construind de la zero evenimentele importante din viata lor. Pasiunea pentru frumos a Anei se completeaza perfect cu background-ul de peste 14 ani al Mihaelei in organizare si management in industria muzicala de top.

Intr-un cadru urban industrial, decorat integral de Mihaela si de Anamaria, cu elemente romantice pretioase dar si cu accentele orientale aduse de mobilierul unicat, invitatii au fost purtati inca de la intrare prin toate evenimentele importante din ciclul unei vieti. De la momentul intalnirii celor doi viitori indragostiti si pana la momentul in care ei devin o familie si aceasta se completeaza perfect cu un copil, Anamaria si Mihaela au creat un decor de vis, cu bogate aranjamente florale albe realizate integral de ele. Atmosfera relaxata si prietenoasa a fost condimentata de set-ul muzical al lui DJ Smax:

„Ne plac oamenii fericiti si prin tot ceea ce facem ne dorim sa ii vedem asa. Preocuparea noastra principala este ca oamenii sa se bucure de emotia zilei speciale prin care trec (casatorie, botez, zi aniversara), noi ocupandu-ne de toate detaliile” a declarat Anamaria Ionescu.

In zona outdoor decorata cu mobilier de lemn de la un brand de lux din capitala, perfecta pentru socializare, cele doua gratare spectaculoase, pe care s-au facut la foc continuu carne si legume de catre chef Florin Trisca, dar si van-urile de prosecco, au completat atmosfera de party. Vinurile aromate au incalzit atmosfera si au facut deliciul invitatilor.

„Personalitatea omului/clientului da trend-ul unui eveniment. Incercam sa ne mulam cat mai mult pe ceea ce se doreste si incercam sa propunem evenimente in locatii inedite, cu elemente neasteptate dar integrate perfect in decor, originale dar si utilie” a spus Mihaela Preda.

Alaturi de Anamaria si Mihaela au fost prieteni dragi, oameni din zona muzicala si de media cu care au colaborat de-a lungul carierelor lor pana in prezent: Razvan Simion, Lidia Buble, Ellie White, DJ Sava, Bogdan Vladau, Gina Chirila, Carine, Anastasia Sandu, Crina Abrudan, Paula Rusu, Nadina Campean, Andreea Brasovean si, desigur, baietii de la Fly Project, care sunt parte din familie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro