S-a descoperit unde este ingropata Elodia. O cunoscuta clarvazatoare rupe tacerea la 10 ani de la disparitia avocatei

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, dar si alte tragedii din Romania si nu numai, a facut dezvaluiri halucinante in legatura cu locul in care s-ar afla trupul Elodiei Ghinescu. Sotia lui Cristian Cioaca a fost data disparuta in septembrie 2007, iar corpul sau nu a fost inca gasit niciodata.

Potrivit declaratiilor facute de Maria Ghiorghiu, cadavrul Elodiei Ghinescu este zidit in peretele unei case vechi. Infiorator este faptul ca parapsiholoaga a dezvaluit ca trupul sotiei lui Cristian Cioaca nu are cap, iar cel care a ingropat ramasitele sale intr-un perete este un barbat.

„Elodia e ingropata intr-o casa mica, batraneasca, varuita cu alb. Trupul fara cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit in peretele acestei case. A fost zidita de un barbat. Sufletul ei mi-a aparut in copacul de langa casa aia. Statea pe o ramura si a intins mana spre peretele acela al casei si mi-a aratat zidul acela, ca acolo se afla ingropate ramasitele trupesti ale ei. Casa e dreptunghiulara si joasa, nu are multe incaperi, insa acolo unde trupul Elodiei e zidit peretele formeaza un «L». Pomul este perpendicular pe acel perete subtire, care formeaza coltul casei spre strada. Peretele acela a fost dublat pentru a putea fi ascunse ramasitele ei. Am vazut-o si pe Elodia. Avea parul negru, lucios si lungut, ondulat, iar dintii ei erau mari, frumosi si extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gura. Mi s-a aratat in pivnita acelei case razand, astfel incat sa-i pot vedea perfectiunea dintilor ei frumosi si foarte albi”, a declarat Maria Ghiorghiu.
loading...
Elodia Ghinescu, sotia lui Cristian Cioaca, a fost data disparuta in septembrie 2007, iar corpul sau nu a fost inca gasit, fapt ce a ingreunat considerabil munca procurorilor.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro