Sfasietor! Vaduva politistului din Timis, ucis de Marcel Lepa, declaratii care iti darama sufletul!

Moartea politistului din Timis a generat foarte multa durere in sufletele oamenilor.

Fiul politistului ucis in misiune de catre criminalul Ionel Marcel Lepa a generat furie, lacrimi grele pe obraji, dar si durere in sufletele oamenilor.

Sotia vaduva a transmis un mesaj sfasietor, dupa moartea politistului Cristian Amariei. Mai mult decat atat, detaliul care iti darama sufletul este modul in care fiul lor mic plange dupa tata.

“«Ce-i cu lumea asta? Nimeni nu mai raspunde la telefon? Nici tata nu mai raspunde» – acestea sunt vorbele din seara asta a celui mic , care in 2 iunie a ramas fara tata! Sper ca toti cei care au curajul sa planga doar pe Facebook si doar in fata camerelor sa isi aminteasca aceste vorbe in fiecare seara cand pun capul pe perna, fara a face ceva in legatura cu sistemul!”, este mesajul sotiei vaduve, Luci.
“Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si voua va doresc multa putere ??”, “Pacat! Mare pacat!! ?? Sa fiti tare, doamna caci ai dumneavoastra copii au nevoie de dvs!”, “Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, i-au comentat oamenii.In urma cu o zi, Ionel Marcel Lepa, criminalul care a impuscat mortal un politist, s-a sinucis in celula sa din Penitenciarul “Popa Sapca” din Timisoara. Gardienii l-au gasit ieri spanzurat cu cearceaful, in baia din camera de detentie. El se afla si in carantina.

loading...
Insa, Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara a deschis tot ieri, cand Marcel Ionel Lepa s-a sinucis in celula lui, un dosar penal pentru ucidere din culpa.
“La nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara in data de 10.06.2019 a fost inregistrat dosarul penal cu nr. 5329/P/2019, sub aspectul savarsirii faptei de ucidere din culpa, prev. si ped. de art. 192 al. 1 Cp, privind decesul detinutului Lepa Ionel Marcel, incarcerat in Penitenciarul Timisoara, in baza unui mandat de arestare preventiva. La aceeasi data cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis in vederea efectuarii urmaririi penale”, arata Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro