Surpriza totala pentru cei care credeau ca sotul Oanei Roman e un intretinut care nu face nimic!

Sotul Oanei Roman, cu ce se ocupa si cat castiga! Vezi care este adevarul despre situatia lui financiara!

Oana Roman este o femeie puternica, incercata de viata. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare tv s-a confruntat cu rautati, glume execrabile, tradari, dezamagiri, probleme grave de sanatate si perioade de depresie.

Pe multe dintre ele le-a depasit singura, dar de sase ani atat problemele cat si fericirea din viata ei se impart la doi.

Vedeta are un sot care o iubeste enorm si a declarat de nenumarate ori ca s-a saturat de carcotasii care spun ca Marius ar sta cu ea din interes.

loading...
„Cu Marius sunt de sase ani, avem un copil minunat impreuna. Au existat momente cand eu am fost foarte suparata pe sotul meu si altele cand a fost el suparat pe mine. Asa este intr-o casnicie… Si eu, si el am spus la un moment dat „gata, nu se mai poate, divortam”, dar totusi ne-am dat seama ca noi trebuie sa fim impreuna, ca ne iubim, ca avem o fetita superba…Celor care sustin ca omul asta sta cu mine din interes le spun ca Marius a stat cu mine cand era sa mor, m-a carat la spital si m-a spalat cu prosopul trei luni de zile cand am avut probleme grave de sanatate. Nu am putut sa fac dus trei luni, repet, si omul asta m-a sters cu prosopul. Nu poti sa faci asa ceva daca nu iubesti un om”, a declarat Oana acum ceva timp.

Ei bine, celor care cred in continuare ca sotul Oanei este un tanar intretinut, care sta de dimineata pana seara acasa si nu face nimic util trebuie sa le spunem ca se insala. Marius Elisei este manager la o curatatorie de lux si lucreaza de multe ori peste program pentru bunul mers al afacerii de care se ocupa.

„Marius nu este un lenes si un intretinut asa cum barfesc unii. Are un job bun, e manager la o curatatorie si castiga peste 3000 de lei pe luna. E un baiat muncitor si familist si atat el cat si Oana ar face orice este omeneste posibil ca sa-i ofere Isabelei o viata minunata. Amandoi sunt oameni deosebiti si chiar daca se mai cearta, se iubesc mult”, a spus o apropiata a familiei Elisei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro