Ultima ora: criminalul care a ucis un politist in Timis a fost prins!

TimisInformatii de ultima ora! Criminalul care a ucis un politist in Timis a fost prins. Avem primele imagini cu capturarea acestuia.

Barbatul care a ucis un politist aflat in misiune, Ionel Marcel Lepa, a fost prins de oamenii legi. Criminalul era inarmat in momentul in care l-au gasit.

Conform opiniatimisoarei.ro, criminalul a fost dus la spital cu o ambulanta, insotit de o echipa SIAS. De asemenea, oamenii legii l-au gasit pe barbat chiar intr-o locuinta in care s-a adapostit. Barbatul care l-a ucis pe politistul aflat in misiune, Cristian Amariei, era pregatit sa se apere. Anchetatorii au gasit in locuinta pistolul, dar si cateva cartuse, un stick de memorie, o cheie de la intrarea in locuinta, un microcip, cateva pastile si o cheie de la masina.
loading...
Conform sursei citate, barbatul a fost gasit la o distanta de 7 kilometri fata de locul in care s-a produs tragedia. Dupa 48 de ore de cautari cu ajutorul jandarmilor, politistilor, cainilor, dar si cu ajutorul unui elicopter care a survolat deasupra judetului Timis pentru a-l gasit pe criminal, acum operatiunea a ajuns la sfarsit. Barbatul a fost gasit azi-noapte, la ora 4.45, in localitatea Remetea Mare.
La Remetea a reusit sa fuga pe jos din Izvin, ascunzandu-se in vegetatia din zona. S-a adapostit apoi in casa bunicii unui prieten de-al sau, iar politistii au descoperit urme de sange atat in locuinta, cat si in podul casei. Iar de acolo a ajuns intr-o alta locuinta, iar aici a fost capturat. Ranile pe care barbatul le avea pe corp din cauza altercatiei de duminica s-au agravat, astfel ca cel care l-a ucis pe politistul Cristian Amariei se afla acum in spital si primeste ingrijiri medicale.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro