10 ani de la moartea Fanicai Salam! Cum arata acum mormantul sotiei regelui manelelor?

Vineri se implinesc 10 ani de la moartea Fanicai, sotia lui Florin Salam.

Moment greu pentru familia lui Florin Salam. Vineri se implinesc 10 ani de la moartea Faincai, prima si singura sotie a regelui manelelor. Fanica este mama primilor doi copii ai lui Salam: Betty si Dani si a decedat la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Zilele trecute, Florin, fratele Fanicai, a vizitat-o la cimitir pe sora lui. Mormantul se afla la cimitrul Berceni 2 si este unul dintre cele mai ingrijite de acolo. Fanica are un monument din marmura alba, in jurul caruia s-a ridicat o constructie din termopan. Inauntru se afla multe flori care sunt udate zilnic si lumanari care ard neincetat. Apropiatii nu au uitat-o pe Fanica.
loading...
Stefania Stoian, pe numele ei real, s-a stins din viata pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitala. Ea suferea de ciroza hepatica si cu cateva zile inainte sa moara fusese operata de un blocaj renal agravat de o infectie la rinichi. Interventia se incheiase bine, insa medicii au anuntat ca raman rezervati in ceea ce priveste recuperarea acesteia. Fanica ar fi avut nevoie urgenta de un transplant, insa acesta nu s-a realizat. Florin a primit vestea pe scarile spitalului, acolo unde se afla cu membrii familiei sale.
Moartea Fanicai a fost o lovitura pe care Salam n-a stiut s-o pareze. El a cazut in patima jocurilor de noroc si a drogurilor, din care a iesit cu greu, dupa multi ani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro