Adelina Pestritu, primele imagini de la nunta cu Virgil Steblea.

Adelina Pestritu a postat primele imagini cu rochia de mireasa. Astazi este una din cele mai frumoase zile din viata ei, cea in care devine doamna Steblea. Vedeta a urcat mai multe imagini in care apare alaturi de sotul ei, Virgil, pe site-ul ei, edamagazine.ro. Fosta prezentatoare de la Kanal D a ales sa le prezinte chiar ea imaginile cu rochia inainte sa apara prin presa, strecurate de fotoreporteri.

Despre rochia ei de mireasa, Adelina a scris ca a fost trimisa in Barcelona si a ajuns in tara abia luni. A facut cateva ajustari pentru ca in final sa fie asa cum isi doreste. Tiara si voalul apartin unei case de moda din Spania pe care romancele o gasesc si pe Calea Victoriei. Este vorba despre unul din cele mai cunoscute branduri catalane.

Pentru alegerea celor doua rochii, vedeta s-a consultat cu stilista Lucy Faur, dupa cum spune chiar ea. Sotul Adelinei poarta o creatie marca Vigootailoring, iar alegerea costumului de ginerica a fost facuta cu ajutorul creatorului de moda Catalin Botezatu. Costumul din imaginile din acest articol nu este acelasi pe care il va purta la petrecere. Adelina a fost condusa la biserica, unde va avea loc cununia religioasa, de catre nasul ei
loading...
Adelina a dezvaluit ca Virgil va avea un costum cu niste piese unicat, apartinand aceleiasi case de moda. „Dragii mei, am placerea sa va prezint prima poza cu noi din cea mai importanta zi a vietii noastre. Alaturi de noi va fi si micuta nostra Zenaida-Maria, dar acum tocmai se pregateste pentru cununia religioasa”, a scris Adelina pe site-ul ei.
„Prima rochie este o creatie @pronovias la care a lucrat mai bine de o luna, manual, o echipa de peste 20 de profesionisti. Mi-am dorit sa fie un model decent si pretios. A fost trimisa din Barcelona si a ajuns abia luni, iar dupa prima proba am reusit sa mai fac cateva mici ajustari si sa ma incadrez in timpul care mi-a mai ramas la dispozitie. Tiara si voalul apartin aceleiasi case de moda din Barcelona cu reprezentanta si in Romania pe Calea Victoriei”, a completat vedeta.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro