Adelina Pestritu, rochii de nunta de 40.000 de euro!

Adelina Pestritu face nunta azi! Frumoasa vedeta va imbraca azi rochia de mireasa. Ma rog, rochile, pentru ca bruneta are pregatite doua tinute absolut spectaculoase.

UPDATE, ora 21.45 Aperitivul a fost servit invitatilor!

UPDATE, ora 21.10 Restaurantul in care Adelina Pestritu si Virgil Steblea tin petrecerea de nunta arata incredibil! Am aflat motivul pentru care organizatorii au fost nevoiti sa distruga o parte din tavan! Ornamentul principal, ”vedeta” restaurantului, fiind un buchet imens de flori, suspendat in aer!

UPDATE, ora 20.55 Meniul senzational pe care cei doi insuratei il au pentru invitati! De la bauturi rafinate, pana la foie gras, salata cu fructe de mare, ou de prepelita, icre de somon, dar si mancare traditionala romaneasca!

UPDATE, ora 19.30 Imagini senzationale de la nunta Adelinei Pestritu cu Virgil Steblea! Ce nu s-a vazut pana acum! Intra in galerie pentru a le vedea!

UPDATE, ora 19:00 In ziua in care Adelina Pestritu si Virgil Steblea au facut cununia religioasa, potopul s-a abatut asupra Capitalei!

UPDATE, ora 18.44 Adelina Pestritu si Virgil Steblea sunt, oficial, sot si sotie! Avem primele imagini dupa ce au iesit din biserica, dar si prima declaratie a vedetei!

UPDATE, ora 18.28 Imagini inedite din biserica, din timpul ceremoniei religioase!

loading...
UPDATE, ora 18.10 Cum arata domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare

UPDATE, ora 18:00 Imagini incredibile de la nunta Adelinei Pestritu cu Virgil Steblea! Uite ce au facut inainte de a intra in biserica!

UPDATE, ORA 17:53 Zenaida, fiica Adelinei Pestritu si a lui Virgil Steblea, a iesit din biserica. Cristina Siscanu a ales sa poarte o tinuta vaporoasa, de culoare deschisa, dar si un makeup natural!

UPDATE, ORA 17:23 Adelina Pestritu s-a fotografiat la biserica cu fiica ei, Zenaida

UPDATE, ora 17:15 Imagini LIVE de la nunta Adelinei Pestritu cu Virgil Steblea!

UPDATE, ora 17:00 Invitatii au inceput sa soseasca! Frumoasa vedeta Oana Roman a ales sa poarte o tinuta vesela

UPDATE, ora 16:35 Asa arata cei doi imbracati in straie de nunta! Uite cat de frumoasa este rochia Adelinei Pestritu!

UPDATE, ora 16:12 Adelina Pestritu radiaza in ziua nuntii sale cu Virgil Steblea! Vedeta s-a lasat pe cele mai bune maini astazi, in aceasta zi magica, pentru make-up si coafura! Bruneta se pregateste pentru cea mai mare zi

UPDATE, ora 15:00 Cum arata verighetele

loading...
Adelina a aratat tuturor cum arata verightele. Vedeta se marita astazi cu Virgil StebleaAdelina Pestritu face nunta azi. Sute de invitati sunt asteptati sa participe la ceea ce va fi, fara indoiala, „Evenimentul anului 2019”. Nunta Adelinei va fi una cu totul si cu totul speciala. Multe surprize, mancaruri si bauturi fine, un local absolut spectaculos amenajat pentru petrecere si artisti de renume chemati sa intretina atmosfera.

Evenimentul se anunta a fi unul cu totul si cu totul special. WOWbiz.ro a reusit sa afle, in exclusivitate, de la persoane din anturajul echipei de organizare, ca nuntasii vor fi distrati de doua vedete de renume: Elena Gheorghe si Maria Dragomiriu. Insa, sursele noastre ne-au dezvaluit ca, pe langa aceste doua nume sonore, si alti artisti vor urca pe scena evenimentului, insa numele acestora este, momantan, strict secret!

Mai mult decat atat, surse din anturajul organizatorilor ne-au dezaluit ca Adelina va avea nu o singura rochie de mireasa, ci doua, una mai spectaculoasa ca alta. Si daca detaliile legate de croiala sunt tinute inca in mare secret, bruneta dorind sa taie rasuflarea tuturor celor prezenti atat la biserica, cat si la petrecerea de dupa, jurnalistii WOWbiz.ro au reusit, totusi, sa afle cateva amanunte extrem de importante si picante.

Spre exemplu, daca rochia pe care Adelina o va purta la biserica va fi una splendida, insa decenta, cea de la petrecere va fi absolut orbitoare. Nu de alta, dar este o tinuta frumoasa, cusuta manual si batuta cu cristale naturale. Acesta este si motivul pentru care suntem foarte curiosi daca orele de sala pe care le-a facut vedeta inaintea nuntii isi vor spune cuvantul, pentru ca bruneta va fi nevoita sa danseze, sa fie sufletul petrecerii, cu 10 kilograme in plus, aceasta daca nu punem la socoteala incaltarile si bijuteriile pe care le va purta. Pentru ca, da, ati citit corect, atat cantareste cea de-a doua rochia de mireasa a Adelinei Pestritu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro