ADEVARUL DESPRE AVEREA EI! CATI BANI ARE, DE FAPT, ANAMARIA PRODAN

Despre Anamaria Prodan se vorbeste, de foarte multe ori, la superlativ. Atat din punct de vedere fizic, vedeta reusind sa fie mereu in forma maxima, de invidiat, cat si referitor la tinutele vestimentare alese pentru diferite evenimente sau… averea considerabila.

Este considerata una dintre cele mai bogate femei din Romania, reusind sa stranga – alaturi de sotul ei, fireste – sume consistente. Unele informatii plaseaza cuplul Anamaria Prodan – Laurentiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogati oameni din tara, discutandu-se despre multe milioane de euro.

Conform informatiilor aparute in presa, familia detine apartamente de lux in America, o astfel de locuinta de lux aflandu-se chiar in Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuinta de vis pe care au achizitionat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case detinute de sotii Reghecampf. Prima achizitie din Las Vegas a fost, insa, un apartament in celebra cladire detinuta de presedintele Americii, Donald Trump.
loading...
Dupa moartea mamei sale – regretata cantareata Ionela Prodan – Anamaria si sora sa, Anca, au primit ca mostenire patru case, terenuri si conturi in banci, doua masini, plus bijuterii in valoare de mii de euro si tablouri, totul insumand aproximativ doua milioane de euro.
Anamaria Prodan Reghecampf este agent FIFA, realizator TV si fotomodel roman. A activat ca presedinte de club la CS Buftea in liga a doua, presedinte de club la FC Snagov in liga a doua, presedinte executiv la FC Universitatea Cluj si manager general in Liga 1 la FC Gloria Bistrita si Concordia Chiajna. Celebra impresara are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in 2008.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro