Adevarul despre fosta relatie a lui Livian de la Puterea Dragostei!

Livian, concurent la Puterea Dragostei, a vorbit despre fosta lui relatie.

Livian este concurent la Puterea Dragostei, dar a fost de mai multe ori intrebat despre fosta relatie pe care a avut-o inainte de a intra in emisiune. Cinstit si sincer, fiul lui Nelson Mondialu a explicat intr-un live care este situatia cu fosta sa prietena, de ce s-au despartit, precizand aspecte si din alte relatii anterioare pe care le-a avut.

”Fiti atenti. O data pentru totdeauna, eu nu stiu de cate ori sa va mai explic, si tata v-a explicat. Eu cu fata ai am fost impreuna, intr-adevar. Eu cu fata asta inca am relatie de prietenie, nu ai cum sa rupi o prietenie cu o iubita de-a ta si care nu ti-a gresit cu nimic si te-ai despartit pentru simplul fapt ca nu va potriviti. (…) Ea nu lasa dupa mine, eu nu las dupa ea.
loading...
Ce inseamna? Sa ne dam in cap? Ne-am despartit, am ramas prieteni, ne-am mai vazut. Asta nu inseamna ca suntem impreuna, ca am lasat-o acasa. Eu ma axez pe o fata, nu o dau la prosteala. Intr-adevar, in relatiile mele dinainte, toate, chiar daca mi-au gresit, se incheiau cu blocaj pe toate site-urile. Au fost putine care nu mi-au gresit. Fata asta, cu toate ca e mai mica decat mine cu cativa ani, dar a aratat si m-a invatat cum sa fii matur, sa cazi la pace si sa spui „nu merge”. Ne vedem, suntem prieteni, daca simtim sa facem ceva, facem”, a povestit Livian.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro