Adrian Minune, prima reactie dupa ce maneaua lui a rasunat in boxe la Neversea

Adrian Minune a fost invitat azi la Teo Show si a comentat ce s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica la Neversea, in timpul set-ului lui Salvatore Ganacci.

Adrian Minune a oferit in direct prima reactie la decizia celebrului DJ de a include in playlist melodia lui, Asa sunt zilele mele.

Am ramas surprins. Foarte misto. Publicul este cel care hotaraste pe ce loc sunt, cine e numarul 1 sau 2. Nici nu mi-am dat seama despre ce e vorba! O mare de oameni, erau foarte multi oameni acolo! Parerile sunt impartite. Nu m-as fi asteptat niciodata, a fost o surpriza! Ii multumesc lui Salvatore. Aceasta piesa a prins din nou. Pe Facebook aparusera postari cu acel moment. Am ramas impresionat, mi-a placut, a fost frumos pentru mine. A fost un moment important pentru mine!

Luna viitoare, Adrian Minune va deveni bunic. Fiica lui cea mare, Carmen, s-a maritat, iar in august va naste o fetita.

loading...
Ma bucur ca o sa devin bunicul Minune. Sau tataie Minune. E misto sa te bucuri de familie si de copii. Am 45 de ani, nu sunt chiar atat de in varsta, dar voi fi bunic. Simt ce va fi. In august va naste Carmen. Apoi urmeaza botezul, apoi nunta. Ginerele meu e ca baiatul meu. E cuminte si munceste. E aproape ca mine. E baiat cuminte, se trezeste dimineata, pleaca la munca. Sunt mandru de el. Si de ea. De toti copiii mei sunt mandru.

Cum imi canta mie bunica, asa o sa cant si eu. O sa-i cant Asa sunt zilele mele. Cununia civila a fost un eveniment restrans. 300 de invitati. Si nunta tot restransa o sa fie.

Adrian Minune a cantat o piesa din repertoriul Elenei Gheorghe, pe care chiar el a adaptat-o. Fiul sau, Adrian Jr, face parte din formatia de instrumentisti cu care Adrian Minune merge peste tot. Adrian Junior a devenit un tanar in toata firea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro