Alessandra Stoicescu a nascut astazi. Prima imagine cu bebelusul

Alessandra Stoicescu naste astazi! Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns deja la maternitate, unde o va aduce pe lume pe fetita ei.

Update, ora 10.35: Fericire mare in familia Alessandrei Stoicescu! Prezentatoarea TV a nascut in urma cu putin timp o fetita perfect sanatoasa. Mai mult decat atat, avem si prima imagine cu bebelusul!

„Insarcinata. Ziua cea mare. Zi de nastere”, a scris Alessandra Stoicescu pe retelele de socializare.
Alessandra Stoicescu a marturisit ca a visat, intr-o noapte, unul dintre prenumele fetitei sale.

„Am visat intr-o noapte numele de Sara si e un nume biblic, iar Maria este la fel. Si se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvantata de Papa Francisc si de Preafericitul Parinte Daniel”, a declarat Alessandra Stoicescu.

loading...
Alessandra Stoicescu a facut anuntul fericit chiar de 1 Martie! Prezentatoarea TV a postat chiar de Martisor o imagine in care apare cu mana peste cea a sotului, cu inelul la vedere, iar la mana poarta o bratara rosie, cu ocazia zilei de 1 Martie, pandantivul fiind in forma de picioruse de bebelus!
Alessandra Stoicescu traieste o frumosa poveste de iubire alaturi de partenerul ei, Sergiu Constantinescu. Anul acesta, cuplul implineste 5 ani de casatorie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro