Am aflat ce face, de fapt, Bogdan Mocanu la spectacole, cu Jador!

Bogdan Mocanu, filmare cu el cantand! Iti place vocea lui?

Jador este unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumarate ori „favoritul saptamanii”. Pe langa statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, artistul are si o cariera muzicala in plina ascensiune.

Cu sute de mii de urmaritori pe retelele de socializare si zeci de milioane de vizualizari pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe banda rulanta atat in tara cat si in Diaspora.

Weekend-ul trecut, de exemplu, cantaretul si Bogdan Mocanu au avut spectacole la Frankfurt, Zurich si Stuttgart, iar cluburile unde au tinut reprezentatiile au fost arhipline la evenimente.

loading...
Si daca tot am mentionat numele lui Bogdan Mocanu, trebuie sa va spunem ca si tanarul se bucura de o popularitate uluitoare. Protagonistul nostru si Jador formeaza o echipa atat ca prieteni cat si pe scena, iar castigurile financiare sunt din ce in ce mai mari.

La evenimentele despre care am vorbit mai sus, fostul iubit al Roxanei a cantat, iar admiratoarele au fost pur si simplu in extaz cand l-au auzit.Bogdan are o „priza” incredibila la domnisoare, dupa concert langa acesta formandu-se o adevarata coada pentru poze si autografe. Dar nu are rost sa va mai dam detalii… Imaginile sunt graitoare! Vizionare placuta, doamnelor!Curiosi sa vedem cum o descrie Bogdan pe Ana in doar cateva cuvinte, l-am sunat si l-am rugat sa ne faca o caracterizare a femeii de care i-a placut, in nu mai mult de trei termeni.

„Hmm, ati lansat o provocare dificila. Imi este greu sa o descriu pe Ana in doar trei cuvinte, dar voi incerca. Este clar ca este foarte frumoasa, asa ca lasam deoparte aceasta trasatura. In rest as spune ca este calculata, sincera si nu prea impunatoare”, a declarat Bogdan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro