Ana-Maria Lintaru, prima declaratie dupa ce Bogdan Mocanu a castigat Puterea Dragostei

Ana-Maria Lintaru, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, se bucura enorm pentru Bogdan Mocanu. Dupa ce el a castigat finala emisiunii, blondina a oferit prima declaratie legata de relatia lor.

Bogdan Mocanu este castigatorul finalei Puterea Dragostei din casa baietilor. Printre persoanele care s-au bucurat enorm pentru el se afla frumoasa Ana-Maria Lintaru, blondina care l-a simpatizat inca de la intrarea ei in emisiune.

Ana-Maria Lintaru a oferit prima declaratie dupa ce preferatul ei din casa a castigat unul dintre cele doua trofee Puterea Dragostei. Ne-a marturisit ca isi doreste sa se intoarca si in sezonul doi al emisiunii pentru a continua povestea cu Bogdan. Despre Bianca nu a spus decat ca ea nu crede ca ar fi fost cea mai potrivita pentru a castiga trofeul fetelor.
loading...
„Ma bucur foarte mult pentru Bogdan, pentru mine el ar fi fost castigator indiferent de situatie, am avut foarte mari emotii pana sa aflu castigatorii, Bogdan a meritat pe deplin deoarece pe tot parcursul acestei emisiuni a aratat puterea dragostei, cat despre Bianca, in viziunea mea nu cred ca a aratat in totalitate puterea dragostei, dar publicul are ultimul cuvant. Cat despre relatia mea cu Bogdan, astept sa ma intorc in casa in sezonul 2 pentru a exprima tot ceea ce se intampla intre noi”, a declarat Ana, fosta concurenta Puterea Dragostei

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro