Ana-Maria si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, in sfarsit, impreuna!

Ana-Maria si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au fotografiat impreuna. Toti fanii asteptau vestea despre preferatii lor.

Cu toate ca nu au format un cuplu oficial in casa Puterea Dragostei, Ana-Maria Lintaru si Bogdan Mocanu au format una dintre cele mai iubite perechi din show-ul de la Kanal D. Frumoasa blondina a declarat inca de la intrarea ei in emisiune ca il simpatizeaza, iar ei au incercat sa se cunoasca, in ciuda faptului ca Roxana a facut tot posibilul sa se bage intre ei.

Ana-Maria a fost eliminata de la Puterea Dragostei, fapt ce a starnit revolta fanilor ei si ai cuplului. Toata lumea astepta cu sufletul la gura sa vada ce avea sa se intample intre ea si Bogdan Mocanu dupa marea finala a emisiunii Puterea Dragostei.

Ana-Maria a publicat pe pagina ei de Instagram o imagine in care apare alaturi de Bogdan Mocanu, iar fanii s-au bucurat nespus. In sfarsit, dupa ce nu s-au mai vazut atata timp dar si-au dus dorul unul altuia, cei doi concurenti au avut ocazia sa petreaca timp impreuna.

loading...
Nu se stie daca Ana-Maria si Bogdan Mocanu formeaza inca un cuplu, dar cert este ca ei pastreaza legatura. Castigatorul din casa baietilor de la Puterea Dragostei chiar i-a recunoscut Andreei Mantea ca, dupa eliminarea frumoasei blondine, a continuat sa vorbeasca in fiecare zi cu ea prin mesaje.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro