Andreea Mantea, bona din intamplare? Mihai Mitoseru i-a copt-o!

Mihai Mitoseru si Andreea Mantea vor da batalia cuferelor, maine seara, incepand cu ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii „Se striga darul”, difuzata la Kanal D!

Mihai doreste sa isi ia revansa in fata colegei de emisiune, care reuseste ca in fiecare editie sa ii puna bete in roate, avand, astfel, un avantaj considerabil in fata lui, in ceea ce priveste colectarea zestrei pentru mireasa.

Astfel, Mitoseru a dat un anunt de cautare de loc de munca pentru Andreea Mantea; iar telefoanele au inceput sa sune fix in toiul pregatirilor de nunta si al strangerii zestrei. Asta a patit focoasa bruneta tocmai in comuna Ciuperceni, din Teleorman, acolo unde Irinel Tudorica, sofer de meserie, o ia de nevasta pe Oana, casnica, din satul Poeni.
loading...
„E o greseala. Nu sunt bona, nu stiu cine a pus numarul meu in anunt”, se apara Andreea Mantea cand incep sa o sune potentialii „clienti”. In tot acest timp, Mihai Mitoseru isi freaca mainile bucuros, dar nici nu stie ce urgie il asteapta.

Cat de multa zestre au strans cei doi prezentatori si daca Andreea Mantea a intrat in randul bonelor, aflati sambata, urmarind „Se striga darul”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro