Andreea Mantea, propunere incredibila pentru Simina si Jador

Andreea Mantea le-a facut o propunere lui Jador si Siminei.

Intre Bogdan Mocanu si Roxana lucrurile par sa nu fi ajuns la un numitor comun. Cei doi concurenti au avut un schimb de replici azi, iar in discutie a intervenit si Jador si Simina.

Mocanu a dezvaluit ce crede despre Roxana, dupa ce aceasta a recunoscut ca s-a intalnit in oras cu Iancu si ca s-au sarutat.

„Mi-a intrat in cap, in creieri. Am ajuns sa ii invat reactiile, expresiile. Asta ai zis si cu mine. Nu ma intereseaza ce face ea, ma intereseaza ce face el. De asta si comportamentul meu. Si o sa tratez totul ca pe o joaca. Chiar as fi vrut sa ma impac cu ea. Dar ma bantuia gandul acela ca m-ai putea insela din nou”, a spus Mocanu.

loading...
„Stai putin, ca tu ai jucat dupa jocul meu”, a intervenit Roxana.

„Tu esti o fata buna, jur, dar te pierzi in detalii. Isi creeaza situatii in capul ei si astfel face confuzii. Mi-esti draga, asa, dar daca umbli dupa mai multi…”, a mai spus Mocanu.

„Eu cu Mocanu am decis sa fim sinceri saptamana asta. Simina a zis ca nu o sa ii fie dor de mine”, a spus si Jador, iar Andreea Mantea a venit cu o propunere incredibila.

„Daca ar fi sa alegi intre marele premiu si sa revii in sezonul 2, ce alegi? Daca va fi si Simina, vii?”, a spus Andreea.

„Sa ma marit cu tine. O chem pe doamna Andreea sa vina cu nunta”, a recunoscut Jador.

„Nici nu stii ce trebuie sa faci…”, a reactionat si Simina.

loading...
Cum au reactionat Simina si Jador
„Eu nu cred ca mai sunt sentimente intre voi. Vreau sa va fac o propunere. Imi aduceti aminte de ceva. Imi suna cunoscuta. Semanati cu mine si cu colegul meu de la nunti. Tu, Simina, vii cu mine la nunta si Jador se duce cu amaratul ala la nunta. Daca vreti, veniti, daca nu, sa fiti sanatosi”, le-a propus Andreea celor doi concurenti.

„Ba da, mai sunt sentimente”, a mai spus Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro