Antonia, prinsa in timp ce facea dragoste cu Alex Velea! Detalii incendiare

Antonia a dezvaluit ca a fost prinsa in timp ce facea dragoste cu Alex Velea.

Antonia a stat astazi de vorba cu Teo Trandafir.

Cantareata care se iubeste cu Alex Velea, cu care are si doi copii, a povestit ca a fost prinsa in timp ce facea dragoste cu el. Antonia nu a vrut, insa, sa dea mai multe detalii despre situatia stanjenitoare in care a fost surprinsa si cine a fost persoana care a descoperit-o in momentele fierbinti cu Velea.

Antonia a povestit cum a fost nevoita sa cante in fata a doar cativa oameni, in Germania, intr-un concert ratat. Si asta pentru ca niciun spectator nu a venit la cantarea ei. Antonia le-a cantat angajatilor din clubul respectiv, apoi a plecat, suparata, acasa.
Am fost o data in Germania. Aveau BAC-ul sau nu mai stiu ce aveau, dar nu a iesit nimeni din casa. Eram doar eu si barmanii. Am inceput sa plang. Bine, nu acolo! Si, ca sa ma faca sa ma simt mai bine, m-au pus sa cant. Am cantat doua piese si am plecat!

loading...
Cateodata am impresia ca oamenii nu vin la concerte ca sa ma asculte, ci ca sa ma studieze.

Despre fiul ei, Akim: A invatat sa faca la olita mult mai devreme ca Dominic. El face trei ani tocmai in decembrie. Dominic a invatat sa faca la olita abia la trei ani.

Bursucu a provocat-o la joc. Antonia a raspuns cu da sau nu la intrebarile adresate de colegul de emisiune al lui Teo Trandafir.

– Da. Am fost surprinsa in momentele intime. Cu Alexandru, bineinteles! Nu ne-au prins copiii, dar mai e timp!

  • Am inselat. Da. Cand eram mica. In liceu.

  • Da. L-am iubit in secret pe Alex Velea.

    sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro