Apelul disperat al lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu a facut un apel disperat pe pagina lui de Instagram. Concurentul de la Puterea Dragostei a cerut ajutorul fanilor pentru un tanar de 18 ani care se afla in stare grava la spital.

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai iubiti concurenti din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Nu numai ca a castigat foarte multi fani, dar ei l-au si ajutat pe tanar sa castige marea finala a emisiunii. Acum, spre bucuria telespectorilor, el se afla in show-ul de la Kanal D si pentru cel de-al doilea sezon.

Bogdan Mocanu se bucura de mai multa celebritate decat ar fi visat vreodata si a decis sa foloseasca acest lucru pentru a ajuta un tanar de doar 18 ani care a fost implicat intr-un grav accident rutier.

„Nevoie urgenta de sange! In urma unui accident rutier, Bala Darius, in varsta de 18 ani, este in stare grava si urmeaza sa fie supus unor interventii chirurgicale! Are mare nevoie de sange, orice grupa.
loading...
Va rog mult, cei care puteti sa donati, sa o faceti in oricare din centrele de recoltare din Romania, intre oerle 7-10, cu mentiunea ca donarea se face pentru pacientul Bala Darius. Va rog din suflet, haideti sa ajutam! Sa fim eroi!”, este mesajul pe care Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei l-a publicat pe pagina lui de Instagram, in speranta ca macar cativa dintre cei aproape 400 de mii de fani vor sari in ajutorul baiatului de 18 ani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro